Колись настане день
Ми захлиснемося в безодні
І заспіваєм чарівних пісень
Буде в нас все , та не сьогодні
Прийде весна, і бачить бог
Відійдуть з серця дні холодні
І ми візьмемось за руки у двох
І ми щасливі як ніколи ...не сьогодні.
Закриєм промені ранкові
Долонями від радісних сердець
Всі дні будуть у нас святкові
Ми будням покладем кінець.