Клас, учитель і книжки
Учениці, діти
Всі веселі, гомінкі
На місці не всидіти
А у кінці класу
Тихіше ніж вода,
Не злившись в спільну масу,
Сидить собі вона
Можливо вона інша,
Можливо трішки дивна.
Повеселиться рідше
Та, все ж, вона не винна
І тільки темні очі
Світились раз у раз
Як у чорні ночі
Зірочки на нас
Вона була чарівна,
Але також проста.
Розмова з нею рівна
Розмовам з людей ста
Вона не йде на компроміс,
Вона - спостерігач
Для когось королева, міс
Для когось, все ж, палач