Зорі тонуть в озерах
Люди тонуть у склянках
У дурманах зелених
Ці верленівські ранки
І рембовські світання
Тоне зірка остання
Чорні крила Монмартра
Сакре-керівські дзвони
Екзистенція Сартра
І його епігони
Чорний кіт, млин червоний
Хаотичність мелодій
Раптом звук камертона
У сплетіннях рапсодій
У хмільному полоні
Лиш на цвинтарі тиша
Де Готьє і Гонкури
Я тебе тут залишу
Зі Стендалем і Гейне.
Хвилі котяться Рейну
5 квітня 2013