Я жартома "забъю касарик",
присівши навшпиньки - скурю..
і марення у хмарці гарі
мої - я їх давно люблю.
Заб'ю і поділюсь з сусідом,
дмухну разок, скажу: давай?
Із вуст в вуста і діло ділом -
ми курим паротяг-трамвай..
Затопчем шмат хлібця із маслом,
Поглянем в очі дне дному.
Сусід одягне шапку "раста".
Скажу "іще косяк?" йому.
Жартуючи отак, засну.
Прокинусь вранці - буде жарко.
З сусіда лівий бік зніму
і, мабуть, в душ сходити варто..
Проте, ще жартувати хочу:
із п'ятки косячок заб'ю,
скурю всі попередні ночі -
я марення свої люблю..