що ти скажеш
якщо
не побачиш
мене
завтра
(на долоні, в дзеркалі, хресті)
я спалю себе посеред площі
або просто нап’юсь відісплюсь
й не подохну
що ти зробиш
якщо
не побачиш
мене
завтра
(на долоні, в дзеркалі, хресті)
я буду так близько стояти
майже осторонь за комірцем
що можна стріляти наосліп
що ти згадаєш
якщо
не побачиш
мене
завтра
(на долоні, в дзеркалі, хресті)
ти снів затамуєш паводок на вустах
направивши місяць пливти по дну
зійдеш на покинутий причал
що ти?
та ні, все добре. нічого. йди.
тримайся. пиши. помирай
повільно – відповіси