Я хочу жорсткого садо –мазо.
Ну ж бо – зв*яжи мої руки.
Закрий мої очі.
Я прагну до болю.
До болю з тобою.
До крику без звуку.
До сліз без води.
Щоб серце спинилось.
Щоб зникли думки всі.
Піддатлива…
Скорена…
В рабстві…
Твоя…
Я хочу жорсткого садо –мазо,
Бо те,
Що ти робиш з моїм серцем
Набагато жорсткіше.