Розчинитися в повітрі чи розтанути?
Навіть,якщо цей трамвай прогавити
Це не дасть мені надію чи шансів,
Я прокинуся без тебе вже вранці…
Покурити чи поринути у небеса?
Так бажаю вмить забути,що не твоя.
Допиваю келих цей за свою любов,
Я щаслива – ти мене колись знайшов.
Може варто зупинити чи повернути час,
Щоб побачити на фото закоханих нас?
Я не мрію про краще без твоїх дзвінків,
А без поцілунків на ніч і поготів…
Залиши усі образи й миттю приїжджай,
На мої дитячі принципи ти не зважай.
Вже поїхав мій останній нічний трамвай,
Я піду додому пішки, ну й нехай…