Зима ,а навколо сірий туман,
Заповзає в душу ,як дурман,
Той сірий , сірий , страшний туман.
Він наче ілюзія наче міраж,
Той сірий, темний, мутний кураж,
Хоча то не туман , то люди міраж.
На обличчях маски на душах гаманці,
Самі звичайні зрадники запроданці.
То дивні істоти не люди міражі,
Продають мільйони за гроші.