Красива і струнка
Весна зачарувала
Дерева і поля
Мов стали океаном
Квітучих і п'янких,
Як аромат медовий
Не бачили ми сум
Лиш день світив чудовий
Все квітне навкруги
Любов відкрила двері
Для нових почуттів
Для тисячі феєрій,
І наче феєрверк
Ті почуття казкові
Немов фруктовий сад
Немов життя любові,
Вона є там де сум
І там де радсть є
Тебе вона знайде
До тебе надішле
Ті почуття які
Врізаються, як мед
І ніжно майорять,
Як гарний комплімент
Відчуєш серцем це
Коли настане час,
І радість принесе
Красу на кожний час
Любов тебе знайде
якщо не хочеш
Спи вона до тебе прийде
Як не в житті. Так уві сні.
Вона як океан
Все глибше затя́гне
І будеш жити там
Куди вона несе,
Побачиш ти моря
Красивих почуттів,
Замайорить життя
Мільйонами шарів..