Давай замутим любов (на основі пісні Шоколадки - давай мутити любов) .
Давай замутим любов,
Щоб закипала у венах кров,
Давай замутим зітхання,
Давай так, щоб вона була остання!
Давай замутим кохання,
Давай цілуватися до світання,
Давай поринемо з головою,
Ти будь завжди зі мною.
Бути разом з тобою, то кайф,
Ти є мій драйф,
Я твій наркотик,
Бути з тобою безцінно, котик.
Давай замутим любов
І потонемо в ній знов і знов,
Давай замутим зітхання,
Щоб було назавжди наше кохання.