З давнiх тих часiв,
Скiфiв та Сарматiв,
Украiнцям Бог велiв,
Нiколи не схилять голiв.
Перед ворогом проклятим,
Бути духом всiм богатим,
А тiлом будть усiм завзятим,
Героям память ми освятим.
Кращу землю дарував вiн нам,
Украiни мужнiм всiм синам,
Аби в достатку жити всiм братам,
Не бувать на цiй землi царам!
А хто прийде до нас вiйною,
Заплатить за те дорогою цiною,
Бо кожен закриэ цю землю собою,
Кожен брат вiзьметься за зброю!
Захищати цей божий дарунок,
Кожен маэ особистий рахунок,
Допоможе цiлющий iм трунок,
Та коханих напутний цiлунок!
За цю землю ми будем до краю,
"Чи маэм дорожче", - я у вас запитию,
Украiнцiв героями на вiки вiнчаю,
А померлих героiв чекають до раю!