Кімната. Темінь. Вогнище жевріє,
Два голих силуета ззовні гріє.
Вона - ласкає шкіру, пестить груди,
Це все для неї новизною буде.
Непевні кроки, видно хвилювання.
На дотик плоть чужу пізнання.
Солодкі губи в поцілунку тіла,
Доводять двох до божевілля.
Дві похітливі діви, дві красуні
У ніч віддались збоченню відлуння.
У світлі ватри випливали пози
Блаженства криків несучи прогнози.
Руками ніжними ласкали безпощадно
Впивались кігтями невтомно, жадно.
В екстазі марили, стогнали, бились
В одному подиху тіла у сексі злились.
Феєрія секунд найвищих втіх
Теплом розлилась у містилищі потіх.
Відчувши насолоду в повній мірі,
Думки про ніч уже не будуть сірі.