В наших руках ми бережемо щастя,
в обіймах гріємо любов,
і як тримаєш моє зап'ястя
кричить від радості моя кров.
в моїх очах ти бачиш всесвіт,
я в твоїх бачу все життя,
і в плину наших бесід
гармонія і розум пророста.
чарівність щирості твоя
торкається мого почуття
і я ціную це життя,
бо то наше серцебиття.
ти бачиш ангела в мені,
я бачу в тобі поводира,
ці почуття наші неземні,
назавше в очах наших визира.