Пізнаєш нас поіменно
По ході, по голоску.
Я - зерня благословенне
У твоєму колоску.
Дай дощу води напиться,
Божу ниву окропи!.
Скоро буде косовиця,
Колосочки укріпи!
Напоїла землю злива
Та й пішла за небокрай.
Ще два дні - і стигла нива
Подарує урожай.