більшого, треба більшого, більшого
закінчення не буде іншого
якби було серце любив би
якби мав я голос співав би
більшого, треба більшого, більшого
закінчення не буде іншого
після ночі кошмарів і майже без сну
я здогадався, що в майбутнє несу
більшого,треба більшого, більшого
закінчення не буде іншого
будучи в підвішеному стані
чи торкнусь підлоги колись ногами?
більшого, треба більшого, більшого
закінчення не буде іншого
середина моя наповнена камінням
і ніхто не стане моїм лиш спасінням
більшого, треба більшого, більшого
закінчення не буде іншого
якби було серце, любив би
якби мав я голос кричав би
більшого, треба більшого, більшого
закінчення не буде іншого́