Між берегів шумить вода
А я ще зовсім молода
У чисте небо знявся птах
А в мене сльози на очах.
Звучить відлуння тихих слів –
Чекай по осені сватів.
А сам поїхав, та й пропав
Чи, може, іншу вподобав?
Приспів: Не дістати зірку
Золоту, еге ж
Ой, для кого тільки
Дівчино, цвітеш?
А я по каменю
Та й перебіжу
Заповітне ймення
В серці бережу!
Немов засяяв цілий світ
Мій милий шле мені привіт
Із-за кордону поспіша
Любов'ю повниться душа.
Не сумнівалась ні на мить.
Що він до мене прилетить,
О, юність, юність золота,
Вона з любові вироста.