Страхом сипнула ніч
Бігли по нім вовки
Серед глибин снігів
Біг через мертвий час
Шлях між тіней-примар
Холод забутих меж
Кинутися навтіч
Бігти в усі боки
Поміж замерзлих слів
Ні не спинити враз
Страху між снігу жар
Гріхопадіння веж
Думи нуртують злі
Звірі його вогонь
Студжений наче жах
Звірі його вовки
Простором рвуть часи
Мертві багато зим
Звірі його в імлі
Чорнь розриває трон
Владаря вас комах
Звірі його думки
Духи його грози
Він же володар їм