за мить до світанку, Августо, –
ворожнеча - (майже війна)
між пам'яттю, неміччю, болем
тож те, що не вийшло ще з ночі
й до цих пір в темряві, не вийде
ніколи вже, навіть із алкоголем,
мешкатиме сторіччями
у будинках ночі,
якщо я тебе як
відпущу
за мить до світання
блокада триватиме вічно
зима наші зуби покришить
облога триватиме віч-на-
віч, чим далі тим глибша
й тихша
за мить до світанку, Августо
за мить до світання
якщо трапиться впасти з твоїх пліч
якщо станеться випасти з твого кола