Кинь два яблука як милостиню
Будь певний Савонарола це оцінить і напише чорнилом на шкірі
Ти кинеш може і тобі хтось кине своє зітхання просто в потилицю
Може і тобі милостиво подарує потиск руки липкими пальцями
Може хтось кине своє сім′я на твої плоди а в долоні віддасть своє ім’я
Савонарола майстер боді-арту він вималює і випише всі рахунки з чекових книг
Всі гнилі ягоди розчавить на шкірі і ними як хною розпише літопис
Чужого повзання планетою кунсткамер і кімнат жаху
Експонатом продасть в кладові і схови для зацікавлених очей відвідувачів
Їх плювки могли б впасти на півдорозі
Але це суперечить законам фізики
Тому вони долітають вони долітають і навіки залишаються в чужих очах.