Присвячено М.Г-люблю***
Не йди за мене швидше,
Бо ще мене забудеш.
Від вітру,що колише
Слова,що кажуть люди.
Така погода гожа.
І все таке у цвіті.
Таких на тебе схожих
Нема на цілім світі!
Метушливо так люди ходять,
Та не чую чомусь я ні звуку.
Будь зі мною ти завжди поряд
І тримай мене міцно за руку.
Сміх твій рідний такий і теплий.
Я б найкраще тобі віддала.
Я згадала б звичайно й про тебе,
Як на мить хоч тебе б забувала.
Нам з тобою ще стільки рости.
Бо зруйновано безліч мостів
Всі на світі, може, й не ти.
Але й ти для мене не всі!