Знаходити фрази потрібні
в потрібний час.
І марити всесвітом дивним
Тоді, коли він далекий
від нас.
Тоді, коли ми далекі.
Тоді, коли тобі очі прикриває вуаль.
Тоді, коли ти відводиш погляд,
Бо він холодом так несе, ніби дешевий кришталь.
Бо все, що було далеким –
тепер просто дешеві слова.
Бо все, що здавалось близьким –
це вже не ти і не я.
29/04/14