Думки! Заходьте! Вас чекаю -
Я тут. А де? У голові,
У мозку, в серці, може далі…
У полі, в тиші лісовій.
І серед сонця, зір і неба -
У всьому втілення душі.
Нема межі, її не треба.
Для неї виміри чужі.
Вона мелодія і тиша,
І сум і радість повсякчас...
Відкриті двері не залишив -
Тому мовчать думки в цей час.
2.10.2012