Прийде весна, і все розквітне
Розмерзнуться, озера, і моря
Десь зранку пташка заспіває
Яка чудесна все таки пора
Посиплять хмари дощик з неба
Бруньки в садах, вже розцвітуть
Десь журавлі летять з далека
Вони нам радість принесуть
І заростуть дерева, буйним цвітом
Вкриє землю, зелена трава
Кожен ранок, роса зійде на нею
Як любо, коли запахне весна.
І роцвітуть в садах, квітки чудові
Прилетить бджілка, дати їй життя
І вийде сонечко за хмари
Що би вона росла, буяла, і цвіла.
Звірята в лісі, зі сну встануть
Береза вітки, пустить догори
Видніє поле, делеко там зелене
Весна прийшла, люби і бережи.