У мене юність у очах ще грає
І молодість по тілу током йде.
А Ви десь поруч... Я це відчуваю.
Та тільки от не знаю ,точно, де?
А Ви такий розумний і статечний,
І досвід перейняли від життя.
Я Вас зустріла зовсім недоречно,
Від тоді в мене спокою нема.
А я -ніхто, я просто сіра мишка
Хоч трохи,мабуть, не така,як всі.
А Ви прийшли- торкнули серце тишком.
Постали Ви у всій своїй красі.
Один лиш погляд і один лиш подих,
Одне лише малесеньке :люблю.
І я розтану,наче сніг,на дотик,
І наче сонце, знову оживу.
А Ви такий божественно блаженний,
А я така простенька і земна,
А Ви для мене,як земля і небо,
А я для Вас нова цікава гра...