Розмовляй рідною мовою.
Поважай дорослих та будь чемним.
Вчись, поки маєш можливість.
Згодом зрозумієш, що це не даремно.
Живи, хоч й не завжди приємно.
Читай книги, слухай музику.
Бажано, щоб вони були правильними.
Дихай повітрям на повні легені.
Радій сонцю. Іноді плач -
Люди не завжди мають бути сильними.
Будь щасливим. Та пам`ятай, що щастя -
Воно для кожного своє, особисте.
Слідкуй за собою не тільки зовнішнім,
Адже чисте тіло - це ще не все.
Душа також має бути чистою.