Русява, білолиця,
а ще вона така,
як та вода солодка
з живого джерела.
Приспів:І пити її пити,
любити і любити
мені її щоночі,
мені її щодня.
Весела, осяйна,
а ще вона така:
вона є бойківчанка -
найкраща їз дівчат.
Приспів.
Висока і струнка,
а ще вона така:
вона - моя кохана,
а інше все слова!
Приспів.
Створено 30.07, 8.08. 2005 року, м. Львів
Музика Василя Сторонського