Я
На кінчику голки
Яка з вибухом тріскає кульки
Сама розлітаюсь клаптями
Кольорового щастя
Я
До повного розчинення
В чужих долях
Не пускаю їх в свою
Боюсь не оправдати надій.
Я
До розпилення піску на вітрі
Шукаю близьку душу
Що кажуть завершить цикл
Перероджень
Боюсь розчару-
Вати
Розчару-
-ватись
Я
Відкритим космосом
Приймаю всі
Різнопрояви життя
Боюсь загубитися в теоріях
Розбитися об протиріччя
Об відсутність керунку.
Я
Просякнута вірністю
Залиша-
-ю
Залиша-
-юсь позаду
Тих кого приручила
Я
Готова кричати
Міццю душі
Про важливість прощення
Не можу простити ту
Людину
Одну
З половини свого життя
Я …
У діях, думках, віршах,
У людях, у вірі, у собі…
і на зустрічних курсах, заглиблені в пошуки схожості,душі губляться в просторах, сповнених занепокоєння. переможені...страхом відвертості супроти боязні байдужості
Yana Тymur відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Влучно... в ритм... в тему... як завжди. Дякую!!!!