Я мрію так тихо...
Щоб ніхто не почув...
Не побачив...
Тихіше ніж видохи-вдихи...
Хтось ніби відчув...
Це диво неначе...
Може це чари
Яких не існує?
Це казка?
А може примара?
Ах, як Він цілує...
Ніжність і Ласка...
Це - мо́я мрія...
Це - мо́є життя...
Ейфорія...
Вона душу гріє,
Летить крізь буття...
І невір'я...