На уроках співів
співали частівок –
вчителі їх як почули,
про уроки геть забули.
Гей!
Приспів:Гей, гоп-клас!!! Два уроки у нас,
третій – фізкультура, щоб була фігура!
Що весною знали,
восени забули –
бузьки в ірій відлітали
і туди знання забрали.
Гей!
Приспів.
Як прийшли до класу,
дві Європи зразу
ми побачили на мапі,
мапували яку мавпи.
Гей!
Приспів.
Ми вивчали глобус –
синій, як автобус,
як про нього все узнали,
очі глобусами стали.
Гей!
Приспів.
Історичні дати,
звісно, треба знати,
а ми вчителя не чуєм –
досі з німцями воюєм.
Гей!
Приспів.
Нам диктант читали,
голови чесали,
завелася в них солома –
ми ручки забули вдома.
Гей!
Приспів.
Фізику вивчаєм,
всі закони знаєм –
перевірили Ньютона –
лікар каже: “Гематома”.
Гей!
Приспів.
А одного разу
рахували “КРАЗи”,
як уміли рахували,
а одного таки вкрали.
Гей!
Приспів.
Нам ще на додачу
задали задачу,
що робити, ми не знали –
ту задачу зав’язали.
Гей!
Приспів.
Як дійде до квітня,
то розквітнуть квіти –
цього, звісно, ми не знали,
нам біологи сказали.
Гей!
Приспів.
Хемію ми вчили,
щось таке долили –
кабінету вже немає –
хемік плитку викладає.
Гей!
Приспів.
На уроці праці
влаштували танці –
ми ногами працювали
так, що туфлі всі порвали.
Гей!
Приспів.
А на малюванні
сидимо у ванні,
аби виконати норму
і не випачкати форму.
Гей!
Приспів.
Репетитор каже,
що усе розкаже –
бо то конче треба знати,
в школі як репетувати.
Гей!
Приспів.
Створено 27.07, 8.08. 2005 року, м. Львів
Музика Семена Карпи
Звичайно потрiбнi! Дiтям iнодi таке дають на шкiльних концертах заспiвати чи прочитати, що нi розму, нi серцю! Тому якснi "дурнишки" тiльки на користь. )))
Т. Василько відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Гарні частівки! Вчасно Ви їх додали на сайт - перед останніми дзвониками! Богато кому стануть у нагоді.
Т. Василько відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
На сайті "Українські пісні" це найкотованіша, вміщена там мною дурнишка. Не знаю: радіти тому чи ні. Але, вочевидь, і такі твори потрібні.
А за відгук щиро вдячний!