Покотилася блискавка чорна
Понад синього неба бажання,
Покотилася, впала спроквола,
І забулась в душі колихання,
І забилась в далеку щілину
Позабутої Богом країни,
Сховалась у спондієву глину,
Затуливши таємні провини.
Загартованність близької смерті,
Що Життя породило навічне,
Чешуйчато пилинками стерті,
Щоб сховати усе пересічне.
К.
22.09.1992
КВ-1