Ти ще живий ?
Якщо так то дій.
Не чекай, життя коротке.
Не чекай поки скажуть.
Іди й роби що знаєш.
Що можеш то і роби.
Що в твоїх силах.
А що не можеш .
То навчись.
Спитай, прочитай, добийся ти свого.
Скажи собі ти .
«Я зможу».
А потім встань і йди.
Йди і дій.
Не слухай тих хто каже ні.
Вони заздрять.
Вони не можуть.
Вони й не зможуть.
Й тобі не дадуть зробити.
А ти все йди й не звертай уваги .
Ти зможеш.
В тебе хтось та вірить.