Хати ,доми ,багатоповерхівки,
І знов кудись тікають вогники-автівки,
Ці ліхтарі ,що світло дарять нам ,
І я йду в розвалку немов сам
А я ж не сам , бо поруч мої друзі,
Це вітер халамидник і зорі-ліхтарі,
І трава така зелена,немов на лузі,
А я ж не сам , не сам іду поволі.
Вперед несе мене дорога,
Така свята земля веде мене вперед,
І знову за ноги тягне засторога,
Що каже що моє життя і так не мед,
Але для мене то все є не цікаво,
З своїм життям я один по серед міста,
І не кричу я цьому місту браво,
Я знаю хто я є ,і то вже головне...