Не важливо,куди ти підеш,
Я завжди буду поруч з тобою.
Може,більше мене не знайдеш,
Не вернешся додому весною.
Я триматиму віру в руках,
Вже ніколи її не зроню я.
Пробач,сльози течуть по щоках,
В них ховаю вечірню зорю.
Ти повинен іти,так-бо треба,
Захищати країну від злих ворогів.
Лиш проситиму миру у неба,
Щоб вернувся ти швидше перелітних птахів...
Все плекатиму мрію щоночі,
Щоб з тобою був Ангел Хранитель.
У ві сні знов побачу ці очі,
Я прошу,вбережи його,мій Вседержитель!
Сум й печаль віджену,а погані думки
Подарую зустрічному вітру.
Але все ж мені якось невтямки,
Чому хлопців таких забирають по світу...