як би це банально не звучало,
та я досі пам'ятаю час,
коли ніжний погляд в очі,
коли говорили ми про нас.
як би це банально не звучало,
але з вуст моїх луна: скучаю.
все змінилось, напрям поміняло,
та твій образ добре пам'ятаю.
як би це банально не звучало,
але голос, й посмішка твоя,
не стирається з думок ні разу.
як ти ніжно говорив: “Моя”.
як би це банально не звучало,
але море шепче кораблю,
що ти досі, досі пам'ятаєш
теплі дотики та "I love you"