(автори:Любомир Винник та Марина Лонська)
Я ревную тебе за вірші до чужих
Заздрю всім тим, хто до тебе торкається
І можливо остання вже стадія.Псих.
А як ще по іншому це називається?
Бо мене не цілує ніхто від тих пір,
Як торкнулась ти губ (а чи серця сліпого?)
Я тобою хворію. Я тінь. Я вампір.
Лікуватись не проти. Та не знаю - від чого?
Я колись обіцяв так, як ти і хотіла
Дочекатись тебе. І не зрадить тобі.
Відтоді не торкався ніхто мого тіла,
Ну а ти, наче сон, загубилась в юрбі