Кожного разу, коли ти не помічаєш мене у натовпі
У світі помирає одне маленьке моє серце
Ти не хвилюйся, у мене їх сотні, тисячі, мільйони
Таких палких і безглуздих
І всі вони б’ються лише для тебе
Кожного разу, коли ти тримаєш за руку іншу
В мені прокидається один великий Халк
Який ладен розірвати світ на шматки
Зім’яти планету в руках
Наче дитячу надувну кулю
І якщо наша історія так і завершиться
На напівслові, на напівзвукові
Я й через тисячу років
Чекатиму хоч смс, хоч дзвінка
З твого номеру «Лайф»