За чотири довгі роки
Ти освіту здобувала,
І сьогодні в день щасливий
Бакалавром файним стала.
Осягнула ти відмінно
Ті омріяні висоти,
Відпочинь тепер нарешті
Від щоденної роботи.
Вже позаду всі тривоги,
Всі екзамени й білети,
Від сьогодні ти є вільна,
І немає в тім секрету.
Щастя, успіху й здоров'я
Я від серця щиро зичу,
Хай усмішка величезна
Засіяє на обличчі.
Ще, Олесінька, бажаю,
Щоб життя було безхмарним,
І батькам твоїм хорошим
Передався настрій гарний )