Cover Легион ''Пророчество"" У сні я завжди лиш літав
І бачив лиш веселі сни
Та мабуть інший час настав
У цьому сні лиш біль вини
У цьому сні загинув Рим
Місто спалено до тла
На сотні миль один лиш дим
Як твоя міць тебе не вберегла?
Не допоміг, він не зміг
Марс безсилим був
Коли ворог переміг
Рим у вічність канув
У сні я бачив як вмирали
Мої сини і друзі вірні
Птахи співати лиш почали
Свої пісні тепер вже траурні
Три довгих дні грабували град
Від тіл нестерпний сморід
В кайдани закуто наших чад
І навіть Тібр весь поблід
Я не сказав, я не знав
Що мій сон був віщим сном
Той сон я вічно проклинав
І біль лиш тамував вином