Ти віриш, що я тебе розумію?
Ти віриш? Я бачу, що тобі погано...
Ти теж в щось віриш, теж про когось мрієш
І в всій цій суєті не мрієш про догану.
Ну а коли не маєш чим себе зайняти
Ти візьмешся за мене , всю кров випєш як умієш.
А знаєш, я розумію... Можеш діставати,
Однаково мене ні ти ні він не зрозуміє ...
Знаєш, я подумала і зрозуміла,
Що якби не старалась людям догодити
Я всіх вас розумію... Сама якби не мліла
Ти цього не побачиш. Чи варто ж це робити?
— старатись зрозуміти все, хай навіть ви неправі;
— старатись забути той біль, що ви на мене наслали;
— змінюватись самій, хоч світ вже не змінити
ОДНЕ БАЖАННЯ В МЕНЕ ДАВНО —- ЙОГО РОЗБИТИ.
На найдрібніші часточки й зібрати наново,
Відкинути той гній який впустили сюда.
Вернути все добро і запустити заново
Цей день. Бо всесвіт починається з добра!