Як ніжно пригортав, мене голубив,
Твій погляд просто з розуму лиш зводив.
Коли цілунок свій мені подарував,
Чому раніше ти про мене так не дбав.?
Усе змінилося, і час давно пройшов,
І ти далекий став, а я про тебе знов..
Так хочу повернутися у ті моменти всі,
Коли з тобою двоє були і я, і ти.
Хотілося почути, хотілося побачити,
Сказати, що я скучила, що я тобою марила.
Хотілось обійняти, до тебе пригорнутися,
Хоч на хвилиночку згадати все, і посміхнутися.
Чим зацепив мене, я не збагну це досі,
Ми познайомились була чи то весна, чи осінь.
Та зараз час міняти свої береги,
Якби хотіли бути разом, то змогли б.