Мій світ, це подих вітру у жарку погоду
Мій світ, Це перший промінь сонця після ночі...
Він все прекрасне і несе свою природу
Я заміняю нею твої карі очі...
Мій світ, це шепіт лісового джерела,
Мій світ, це шурхіт листя жовклого від сонця,
Мій світ такий, яким створила його я
На зовні виглядаючи з віконця...
Мій світ повен пригод, друзів, емоцій
Все те, чого не бачила в житті
І розриваючись між двох локацій
Шукаю сенс в реальному бутті.
Мій світ , це сховок від твоїх пасток,
Мій світ не справжній, але теплий, рідний.
Мій сховок від реальності думок
І на відмінну від твого любові гідний.