Може, Мiсяць, може, зорi
свiтять наді мною,
ген, де доли неозорі,
повiнчаюсь я з тобою.
Передзвони жайворонні
нас вже кличуть у дорогу,
за світанки синьодзвонні,
у калинову дiброву.
Там хрещений батько Травень
посаг щедрий нам готує,
барво-квіти, зелен-трави
срiблом-золотом гаптує.
Не умовкне солов’ями
світ весело-барвiнковий,
за цiлунками, пiснями
край Подiльський веселковий.
Поспiшаймо, доле-зоре,
в наші мрiї-сни квiтковi,
там нас Мiсяць, може, зорi
повiнчають у дiбровi.
Створено 16.04. – 6.05. 1986 року, м. Львів
Опубліковано: 1. "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 45;
2. "Час любові". Львів: "Ліга-Прес", 2012 р., 56 с. – С. 22.
Музика Тетяни Кисленко