Розгнівали Бога і серед ясного неба
З\'явилися великі темні хмари
Мабуть давно так було треба
Прийдеться відповісти за усі кошмари
За сотні трупів вояків
За мамині гарячі сльози
За вбивство мирних жителів
Й для незалежності погрози
За ті життя, що перервали ви в польоті
За тих дітей, що мами не діждались
За ті мільйони європейців у скорботі
Ви хоча б раз у церкві сповідались
Та дощ нагряне несподівано
Великим ураганом пронесеться
І із небес Бог загримить розгнівано
Від його гніву з вас ніхто вже не спасеться
Дощ змиє злочинів сліди
І знищить цю заразу назавжди
Та пам\'ятатимуть ще довго люди
Як гади посповзалися зусюди