Ох, і неоднаково мені
Як Україну недобрі люди
Цинічно палять у вогні
І за собою ведуть в нікуди.
Ох, і не однаково мені,
Що непотрібні ми нікому.
Шкода, що на цій війні
Герої не повернуться додому.
Ох, і неоднаково мені,
Що світ наш вже змінився.
Ох, і неоднаково мені,
Що російський "брат" не зупинився.
Ох, і неоднаково мені,
Яке майбутнє у нас буде.
Ох, і неоднаково мені
Чи хтось згадає, чи забуде,
Як ми боролись у вогні...
Валентин Ганжук