я не буду тебе торкатись...
ні думками ...ні кінчиком пальців....
навіть серцем не стану гратись....
і не вкриюсь твоїм одіяльцем....
я не смію тобі казати....
те, що хочеш ти дуже почути....
лиш одягну самотності шати....
бо любов моя, наче отрута.....
smeri4ka