Дівчинка вродлива,
ягідка цнотлива,
золотом підківок
по моїй душі.
Приспів:
Ніжне слово серця
в музиці небес
піснею озветься:
– Я люблю тебе!
Дівчинка вродлива,
ягідка цнотлива,
серцем відізветься:
– Я люблю тебе!
Чебрецевим димом
очі її – диво,
мерехтливим сяйвом
у моїй душі.
Приспів.
Біле, тепле літо
ходить понад світом,
заглядає в душу
у мою й твою.
Приспів.