Відкривши очі, коли-небудь хочу
Тебе побачити зблизька.
У міліметрах тіла точних
Загубиться моя рука.
А губи вивідають в дюймах
Твоїх щетинок довжину,
З волоссям трохи попустую,
Перебіг снів наздожену.
Мої рецептори здригнуться
І затанцюють самбу в такт.
А аромат дійде до серця,
Яке у захваті вже й так.
Черкну щоками по долонях,
Притисну пальці до лиця,
Почую як пульсують в скронях
Лиш ендорфіни без кінця.
Закрию очі в ейфорії,
Заграє музика небес,
Я так тобою захворіла,
Тепер у гості жду чудес…