Життя-це гра,
Яка не має правил.
Це гра,яка не кожному дана.
Когось на смерть вона далеко манить,
До когось з легкістю вона прийшла.
Життя- це шлях,
Тернистий й нескінченний,
Це кожен день проведений в сім'ї.
Життя- дано нам для прощення,
Та всі зусилля марні або злі.
03.05.2014 23:22