А знаєш, ці думки доводять до безумства..
Те відчуття коли ти йдеш, але не певний,
Те відчуття,коли ти на півслові зупиняєш,
І думаєш:напевно недаремно...
А знаєш,ці слова доводять наостанку
До іронічної нав'язливої думки
Те відчуття,коли не спиш ти до світанку
Й тікаєш за придумані лаштунки
А потім розумієш - це все просто марно,
Ці сльози і бажання пожаліти,
У цьому світі не буває все безхмарно,
Захочеш сонця - то навчишся жити.
_____________________________________