Коли тебе немає поряд,
Моя душа десь там у сні.
Кричить і рветься так на волю,
А серце мов палає у вогні.
Коли тебе немає поруч,
Така самотня я ,одна
Усе б змінила враз власноруч,
Чи хочеш ти цього незна.
Коли тебе немає
Життя усе як пекло знов
Весь світ мене карає
І щастя стало знову злом.